U organizaciji Nogometnog kluba Croatia Tisovac ove subote na stadionu u Tisovcu održane su šeste po redu Gastro večeri.

Kako i sam naziv manifestacije govori, posjetitelji su imali prilike uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi kako za mesojede, tako i za ljubitelje ribljih specijaliteta. Ćevapi, riba na rašljama i prženi šaran spremale su spretne ruke organizatora, a osim odlične hrane, osigurali su i brojna osvježavajuća pića u kojima su uživali posjetitelji ove, već tradicionalne gastro manifestacije.

Kako ni jedna gastronomska manifestacija ne prolazi bez glazbe, nije ni ova. Za dobru atmosferu, pjesmu i ples pobrinuo se bend Lutalice.

Kako je subota bila rezervirana za utkamicu između Hrvatske i Rusije, koju vjerujemo, nitko nije htio propusititi, članovi Novometnog kluba Croatia, pobrinuli su se i za to. Četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva pratili su svi posjetitelji putem izravnog prijenosa na videozidu, što je upotpunilo ovu već fantastičnu atmosferu u Tisovcu i manifestaciju koja je i ove godine privukla mnoštvo ljubitelja zabave na otvorenom.

Nakon utakmice uslijedilo je ”narodno veselje” uz pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati.

Šeste gastro večeri u Tisovcu privedene su kraju, a nogometaši Croatie obećavaju odličan provod i sljedeće godine. 

 

Komentari
Prethodni članakNajmlađi Novogradiščani šalju podršku Vatrenima
Sljedeći članak18. Međunarodni oldtimer susret u Novoj Gradiški / Foto