Pobjedom protiv ekipe “Soko AKZ”iz Orubice nogometaši “Save” iz Stare Gradiške, kolo prije kraja prve polusezone, osigurali su prvo mjesto i tako postali jesenski prvak 3. županijske nogometne lige – zapad.

Otkad je u “Savu” došao trener Željko Đurić iz Okučana ovaj klub je doživio značajne promjene kako u igri tako i u igračkom kadru. Klub je prošle sezone ostvario dosta loše rezultate, te je bio pred zatvaranjem. No, nakon što je na klupu došao trener Đurić klub je ove sezone u 7 kola ostvario 6 pobjeda, te je kolo prije kraja polusezone već postao jesenski prvak.

Zadnju pobjedu klub je ostvario danas (subota, 20. listopad 2012.) protiv NK “Soko AKZ” iz Orubice rezultatom 2:1. “Sava” je ujedno i najefikasnija momčad lige sa 19 postignutih zgoditaka i 6 primljenih.

S obzirom da su im ambicije odlazak u viši rang, odnosno 2. ŽNL (zapad), ne vidimo razloga da momčad, koja je kolo prije kraja polusezone, postala jesenski prvak, to i ne ostvari. Klub je ujedno jedan od boljih primjera na području Brodsko-posavske županije kako se treba trenirati i raditi s igračima, te se nadamo da će ovakvih primjera biti više.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakU subotu počinje odbojkaško “ludilo” u Novoj Gradiški
Sljedeći članakKoliko poznajemo demokraciju?