U Zagrebu je danas (nedjelja, 18. studeni 2012. godine) održano natjecanje u nanbudo borbama gdje su Okučanci, članovi Nanbudo kluba “Slavonija”, postigli rezultate iznad svakog očekivanja.

Članovi Nanbudo kluba “Slavonija” iz Okučana iz Zagreba su došli s nekoliko medalja. Gabriela Redžić je u svojoj kategoriji osvojila srebro, au kategoriji starije curice gdje se uopće nisu nadali nekom rezultatu zbog prejake konkurencije uzela je broncu što je bilo pravo iznenađenje natjecanja.

Posebno je bilo zanimljivo u borbama, kategorija dečki 14-16 godina gdje je Mislav Jakovljević u borbi za zlato izgubio za 2 boda, te je tako uzeo srebro što je veliki uspjeh i napredak od prošlog puta.

“Uspjeh je tim veći što su natjecanje ovaj put preskočili Josip Crnković i Ana Čabraja koji su bili veliki favoriti za visoka odličja, ali zbog bolesti i obaveza nisu mogli nastupati. No, to nije umanjilo uspjeh naših članova”, ističe Zlatko Redžić.

Spomenimo kako je na natjecanju sudjelovalo više od 70 natjecatelja uključujući i natjecatelje iz Mađarske i Slovenije. Organizacija je bila vrhunska, a što je najvažnije za Okučance natjecanje je prošlo bez i jedne ozljede.

Autor: Nikola Knežević/photo: arhiva

Komentari
Prethodni članakEdukacija i prevencija kao rješenje
Sljedeći članakMože li budućnost poništiti prošlost ili kako izliječiti rane