Na svečanom događaju u Novoj Gradiški, Rukometni klub “Nova Gradiška” i BD GRUPPE AUSTRIA potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu. Tako će novogradiški klub s ponosom na prsima svog dresa nositi ime glavnog partnera, BD Gruppe, uspješne tvrtke u Austriji s nekoliko grana djelatnosti, a s glavnim naglaskom na građevinu. 

Svečanost u velikoj vijećnici otvorena je predstavljanjem suradnje i generalnog sponzorstva te potpisivanjem ugovora od strane predsjednika RK “Nova Gradiška” Igora Babića i generalnog direktora BD Gruppe Austria Andreja Lucića, inače rođenog Novogradiščanina koji je prije 20 godina otišao u Beč. Promociji partnerstva prisustvovali su ispred Grada Nove Gradiške, kao i Saveza sportova Nova Gradiška zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, ujedno i predsjednik Saveza sportova i igrači kluba.

RK “Nova Gradiška iznimno zadovoljno i sretno, uz ovo generalno sponzorstvo ulazi u nadolazeću sezonu i kreće po nove uspjehe, a glavni cilj, prema izjavi predsjednika kluba Igora Babića, je pokušati izboriti prvu ligu kroz naredne dvije godine. 

– “Prvog lipnja sam izabran za predsjednika kluba i moja najveća misija je da osiguram financijsku stabilnost kluba i u tom traženju sponzora obišao sam cijeli grad, pa sam se sjetio i prijatelja iz djetinjstva s kojim sam odrastao na Urijama, nazvao ga i pitao ako može nekako pomoći klubu. On se ponudio da bude generalni sponzor kluba. Prvo sam mislio da sanjam, ali brzo me uvjerio da to nije san i evo sada smo potpisali ugovor. Jako mi je drago i izuzetno sam ponosan, ovo nam uistinu puno znači.”

Na ovu suradnju osvrnuo se i generalni direktor BD Gruppe, Andrej Lucić.

– “Nakon razgovora s gospodinom Babićem da kao predsjednik ovog kluba traži sponzora, vidio sam mogućnost da im pomognem, nekako me to moje novogradiško srce povuklo za tim, a i sam sam bio rukometaš u školi i omladini i eto, to me sve povuklo. Drago mi je da mogu da pomognem, ipak je to moj grad u srcu i rekao sam, tu sam što god bude trebalo za Novu Gradišku i rukometni klub.”

Tako od jučer ovaj rukometni klub ima novo ime, RK “Nova Gradiška” BD Gruppe Austria, a njen predsjednik Igor Babić srdačno se zahvaljuje i svim sponzorima i tvrtkama s područja Nove Gradiške i šire okolice koje su na bilo koji način pomogli i pomažu ovom klubu, svima njima veliko hvala što su uz klub.

Komentari