REAGIRANJE: Na objavu GO HDZ Nova Gradiška od 04. listopada 2014. godine.
U cilju točnog izvješćivanja javnosti Gradski odbor HDSSB-a, daje sljedeće priopćenje:
Osuđujemo ovakav nastup kolega iz Hdz-a i smatramo da ovakvim provokativnim načinom komuniciranja samo produbljuju evidentnu krizu u našim odnosima.
Ne želimo se uvlačiti u javne međusobne prepiske i optužbe putem portala i medija, iako većinu navedenoga možemo vrlo lako i argumentirano demantirati, što ćemo i učiniti ukoliko se ponove napadi i objede na račun HDSSB-a ili nas osobno .
Od ozbiljnih ljudi očekivali smo rješavanje problema na način koji je primjeren situaciji i da probleme riješimo uz uzajamno međusobno uvažavanje za stolom , a ne po medijima. 
Činjenica je da nemamo informacije o bitnim tekućim radnjama u Gradu i gradskim ustanovama, isto tako da se ne konzultiramo i dogovaramo pri donošenju značajnijih odluka, trenutnih ili vezanih za budućnost. 
Ne sporimo nikome da može raditi samostalno i po vlastitom nahođenju, ali ne može se onda od nas tražiti da to sve bezrezervno HDSSB mora i prihvatiti.
HDSSB-e, ima iskusne članove sa potrebnim znanjima, da donosi kvalitetne odluke u interesu Grada i svih građana. To smo radili do sada i to ćemo raditi i u buduće. Sve dobronamjerne kritike ćemo prihvatiti, ali ovakve neistinite, paušalne i netočne nećemo.   

Nova Gradiška, 07.10.2014.                                                     GO HDSSB-a  
                                                                                              Dubravko Gubić

 

Komentari
Prethodni članakSvečano obilježen Dan neovisnosti Republike Hrvatske/ foto
Sljedeći članakU Novoj Gradiški prikupljeno 9.932,70 kn