Dočekajte Uskrs uz pustolovinu uskrsnog Zeca, uskrsni face painting, interaktivnu predstavu, modelirane balone i nagrade za najspretnije u City Colosseumu

Uskrsni Zeko stiže i ove godine u Vaš najdraži shopping centra City Colosseum u društvu svoje družice. Uskrsni Zeko nestrpljivo očekuje svoje najdraže doba godine kada svi uživaju u uskrsnom ugođaju, a naš Zeko jako voli igru, zabavu, smijeh i dijeliti nagrade. Provjerite kako se dobro zabavljamo u društvu našeg dragog Zeke i zabavite se zajedno s nama u subotu na 1.katu City Colosseuma.

Subota, 15.04. od 17h počinje velika uskrsna pustolovina. Jeste li zaboravili uskršnje igrokaze s našim prijateljem Zekom od prošle godine? Sjećate se kako izgledaju uskršnje pustolovine? Dođite, naučite ili ponovite uskršnje igre našeg uskršnjeg Zeca u programu:

17:00h Uskrsni Zeko stiže u City Colosseum na druženje i fotografiranje. Zeko ove godine stiže u društvu, stoga dođite i provjeriti tko nam sve stiže u goste, a Zeko je pripremio i modelirane balone koje će mališani dobiti na dar.

18:00h Interaktivna dječja predstava „PUSTOLOVINA USKRSNOG ZECA“ gdje će te upoznati nestašne zgode našega uskrsnog Zeke uz smijeh i zabavu.

18:30h Uskrsne natjecateljske igre sa uskrsnim pisanicama za najodvažnije naše male posjetitelja, a za najspretnije smo pripremili i zanimljive nagrade. Družimo se, fotografiramo u društvu uskrsnog Zeke sve do 20:00h

17:00h – 20:00h Besplatni uskrsni face painting za naše male posjetitelje.

Uživajte s nama u nezaboravnoj uskrsnoj pustolovini u kojoj će moći sudjelovati svi mališani koji posjete City Colosseum ovog vikenda, a očekujemo Vas u subotu 15.04. od 17:00 sati na 1.katu City Colosseuma. Prodavaonice su za dobar shopping pripremile i odlične uskrsne popuste. Shoppingirajte ovog Uskrsa i iznenadite dragu osobu posebnim proljetnim poklonima. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

zeko