Ekipa entuzijasta i zaljubljenika u kvizove već duže vrijeme organizira natjecanja u znanju u novogradiškom cafe baru Laguna, a ovoga su puta odlučili sva sredstva prikupljena s božićnog humanitarnog pub kviza donirati u vrijedne svrhe, izgradnju lifta u novogradiškoj Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi koji će itekako dobro doći učenicima s teškoćama u kretanju. Kako ističe Jasmin Mikolčević, jedan od inicijatora akcije, natjecanje će se održati 15. prosinca:

– Družimo se skoro punih 7 godina i samo nas je jednom zloglasni Covid spriječio da se okupimo u blagdanskom ozračju, tako da ne vidim razlog zašto ne bi ispoštivali tradiciju i ove godine. S obzirom na to da je blagdansko vrijeme namijenjeno druženju s obitelji i dragim prijateljima, pozivamo cijelu kvizašku obitelj iz Lijepe Naše, a i šire, da nam se pridruži! Neki od prijatelja su već potvrdili dolazak, a kao što se već neko vrijeme šuška, u goste nam dolazi poznati lovac Krešimir Sučević – Međeral.

Nismo zaboravili da je ovo vrijeme dobrih djela, stoga smo se s ponosom uključili u akciju prikupljanja sredstava za izgradnju lifta u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi Nova Gradiška kako bi učenicima sa poteškoćama u kretanju omogućili nesmetano praćenje nastave, jer želja za znanjem je ono što nas sve ovdje povezuje.

Mjesto radnje je standardno, Laguna Bar, termin je 15.12. s planiranim početkom u 20:00h, pitanja je 2×30, a autori smo Ivica Brtan i ja.

Vrijeme je darivanja i nagrade će biti brojne i raznovrsne. Što se prijava tiče, ide standardno ime ekipe i broj članova (do 5) u komentar, te Vas molimo da, zbog maksimalnog iskorištavanja prostora, budete precizni u broju (naravno, taj broj možete mijenjati, ali bitno je da dan prije kviza imamo točnu info). Također, prijave mogu i porukom, osobno u Laguni, Ivici ili meni privatno ili kako vas volja, bitno da znamo da dolazite – ističe.

Komentari
Prethodni članakSvečanom sjednicom obilježen Dan grada
Sljedeći članakOdržana sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća BPŽ; izabrano novo vodstvo