Pronalaženje pravog salona i frizera definitivno nije lak zadatak. Možemo ga usporediti s dejtanjem, malo izađete van, provjerite što se nudi, isprobate nekoliko puta, izvažete sve mogućnosti i na kraju odlučite s kojim ćete se skrasiti. U našem malom gradu jedan frizerski salon ističe se po mnogočemu, od same kvadrature prostora, do interijera, a u konačnici, onog najvažnijeg – kvalitetne i profesionalne usluge s kojom se mogu rijetki pohvaliti. 

Znamo koliko ženama stiliziranje kose predstavlja intiman proces i koliko žele imati osobu od povjerenja, a velika ponuda na tržištu definitivno nam ne olakšava tu potragu. U svakom većem gradu, frizerski saloni nalaze se gotovo na svakom uglu i osim ako vam netko neki ne preporuči, zaista možete samo nagađati koji je kakav, a od sada neka vaš izbor bude HAIR HOUSE :: Frizerski Salon, zašto, saznajte u nastavku. 

Nova linija Act Now! veganskih proizvoda za njegu kose stigla je u Hrvatsku, a prvo mjesto gdje je plasirana je Novogradiški frizerski salon HAIR HOUSE!

Stavovi o okolišu dramatično su se promijenili tijekom posljednjeg desetljeća. Potrošači, ali i brendovi postali su svjesniji negativnog utjecaja na planet. Kako raste svijest o zaštiti okoliša, tako raste i potražnja za održivim proizvodima u beauty industriji. Upravo zato je profesionalni frizerski brend Indola s ponosom predstavio novu liniju proizvoda za njegu i styling kose za nove generacije svjesnih potrošača – Act Now!

Kako bi zadovoljio nove zahtjeve i frizera i klijenata, ovaj “streetstyle” brend razvio je vrlo učinkovit asortiman njege i stylinga, s velikim naglaskom na održivost. Proizvodi Act Now! su veganski – nježne formule ne sadrže štetne sastojke, a mogu se pohvaliti vrhunskim performansama koje će oduševiti salone i klijente.

Act Now! linija sastoji se od šest proizvoda za njegu i šest proizvoda za styling. Njegujući proizvodi sadrže prirodne sastojke poput ekstrakta chia sjemenki, bademovog ulja ili shea maslaca. Styling linija također koristi pažljivo odabrane sastojke koji zamjenjuju tradicionalne spojeve – poput silikona. Umjesto njih, koriste se alternative poput prirodnog škroba i kokosovog ulja, a koji su svakako bolji izbor za kosu, ali i za planet.

Usmjeren na očuvanje planete i okoliša, Act Now! se povezao s Bankom plastike kako bi spriječio da 1.5 milijun plastičnih boca ne zagadi okoliš ove godine. Tako su za svaki Act Now! prodani proizvod, dvije plastične boce spašene od sudbine završavanja u oceanu.

Detalje vezane uz nove proizvode koje koriste u HAIR HOUSE :: Frizerskom Salonu možete pronaći OVDJE.

HAIR HOUSE NOVA GRADIŠKA nalazi se u ulici Jerka Ljubibratića 32, a svoj termin rezervirajte pozivom na broj 035/423-060 ili putem njihovih društvenih mreža (Facebook/Instagram), te među prvima u Hrvatskoj isprobajte novu liniju #ActNow! Veganskih proizvoda za njegu kose!

 

 

Komentari