Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška i ove godine bila je domaćin učenicima i nastavnicima Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégium, Varpalota (Mađarska), zanimanja Instalateri grijanja i Zavarivači (8 učenika i 1 nastavnik) i Prodavači (2 učenika i 2 učenice i 1 nastavnica) u sklopu provedbe projekta ERASMUS+ za 2017./18. godinu.

Tijekom projekta koji je trajao od 04.03.2018. do 24.03.2018., učenici su sudjelovali u praktičnoj i teorijskoj nastavi usmjerenim na ishode učenja. Gostujući učenici zajedno s učenicima Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška izvodili su stručnu praksu u školskim radionicama i praktikumima škole, a dio programa odrađen je u teorijskoj nastavi.

Osim stručnog dijela, program je uključivao i upoznavanje tradicije, kulture i običaja Nove Gradiške, Brodsko-posavske županije i Republike Hrvatske, a naravno, bilo je i vremena za sport i druge susrete.

Pošto je jučer gostima iz Mađarske bio zadnji dan boravka u Novoj Gradiški u prostorijama Industrijsko-obrtničke škole, svi sudionici u projektu prezentirali su što su tijekom tri tjedna radili, naučili, te kako su se zabavljali. 

Na završnoj priredbi, osim učenika i profesora, te ponosnog ravnatelja Mije Matoševića, nazočan je bio i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić koji je pohvalio inicijativu i aktivnosti obje škole. 

 

no images were found

 

 

 

Komentari
Prethodni članak“Odlagalište” d.o.o: Rapored odvoza otpadnog papira iz domaćinstava
Sljedeći članakOtvoren “Slavonski dućan”: Na jednom mjestu svi proizvođači novogradiškog kraja / foto