Video iz Brodsko – posavske županije osvojio treće mjesto u projektu moja. Hr u konkurenciji od dvadeset županija i Grada Zagreba .

Mladi i kreativni ljudi iz 20 županija i grada Zagreba natjecali su se u jednominutnim filmovima a zadatak je bio iskazati osjećaj emotivne vezanosti uz sredinu u kojoj žive. Projekt Večernjeg lista i HRT-a pod nazivom „Moja hr“ , a koji je i ove godine podržan od strane Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice pridružila se i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije.

Ovaj multimedijalni projekt zamišljen kao natjecanje mladih kreativaca u iskazivanju pripadnosti i privrženosti županijama u kojima žive , u obliku jednominutnog videa.

Prezentacija svih projekata održana je ove godine 25. Lipnja u Vinkovcima.

U jakoj konkurenciji video Brodsko – posavske županije ekipa koju je angažirala TZ Brodsko – posavske županije je osvojila je treće mjesto.

Cilj ovoga projekta je ponajprije poziv ljudima da dođu kod nas i sve to sami dožive!

Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Istarske županije a drugo Grad Zagreb.

Nagrade je uručila ministrica turizma i sporta gospođa Nikolina Brnjac.

TZ Brodsko – posavske županije je angažirala ekipu u kojoj su sudjelovati Tomislav Zirdum i Martina Jelinić. Oni su svoju županiju prikazali kako je vide članovi plesne skupine hip-hop skupine „Sinovi“ koje vodi plesa i koreograf Tomislav Zirdum.

Od ožujka kada je TZ Brodsko – posavske županije krenula s realizacijom projekta i jednominutnog videa proveli smo niz promocijskih aktivnosti ; reportaže na HRT-u Dobro jutro Hrvatska, objave u printu – duplerica u Večernjem listu i Online objave na micrositeu moja hr.

U žiriju za ocjenu su bili ; savjetnica u kabinetu ministrice turizma i sporta Petra Mlačak Rosić, direktorica sektora za promociju HTZ-a Martina Srnec, profesor odnosa s javnošću i komunikacijski stručnjak Božo Skoko, kreativni direktor tvrtke i suvlasnik agencije Bruketa &Žinić&Gray Davor Bruketa, novinarka Večernjeg lista Radmila Kovačević , dobitnik triju Zlatnih arena za montažu Hrvoje Mišić i autor projekta moja . hr , scenarist Alen Đurica.

Komentari
Prethodni članakUčenici OŠ Ljudevita Gaja osvojili prvo mjesto na natječaju Digitalni učenički inkubator
Sljedeći članakU tijeku radovi na sanaciji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda – raspored cisterni s vodom