Oko 9,30 sati, u Okučanima se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, bez ozlijeđenih, u kojoj je došlo do sudara teretnog vozila i osobnog automobila. Automobilom je upravljao 78-godišnjak koji se kretao u namjeri izlaska s parkirališta prodajnog centra Getro te uključivanja u promet ulicom Ante Starčevića, nepoštivajući pravo prvenstva. Na njega je naletio 38-godišnji vozač teretnog vozila s prikolicom.

Od siline udarca, vozač automobila je odbačen na kolnik, pri čemu je došlo do veće materijalne štete. Dodajmo ovome kako je vozač u prekršaju posjedovao vozačku dozvolu kojoj je istekla valjanost. Policijski službenici podnose optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, u skladu sa Zakonom o sigurnosti na cestama.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, razriješili su kazneno djelo teške krađe. Naime, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 22-godišnjakom i utvrdili, da su njih dvojica, sredinom veljače, provalili u prostorije nogometnog kluba u Ljupini, otuđivši televizor i glazbenu liniju, koje su prodali na području Nove Gradiške. Policija protiv obojice dostavlja posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu, a za otuđenim predmetima nastavlja traganje.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, jučer, oko 18.45 sati, policija je u suradnji sa carinom, kontrolirajući autobus u putnim torbama pronašla oko 70-tak pari tenisica, koje 27-godišnji vlasnik (državljanin Danske) nije prijavio prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Protiv njega će se provesti prekršajni carinski postupak, zbog prekršaja iz Carinskog zakona.

Autor: Zorislav Knežević/photo: čitatelj

Komentari
Prethodni članakŽene su u stanju promijeniti lice politike
Sljedeći članakHDZ na lokalne izbore u BPŽ izlazi s koalicijskim partnerima HSS-om i HSP-om dr. Ante Starčević