S obzirom da niti nakon šest tjedana pacijenti doktorice Šarić nisu adekvatno zbrinuti, pitamo u ime koncesionara Nove Gradiške tko je prevario Ministra zdravlja, tko mu je dostavio krive podatke o sedam raspoloživih, odnosno nezaposlenih liječnika na području Brodsko-posavske županije zbog kojeg je doktorici Šarić onemogućeno produženje Ugovora o radu i morala je otići u mirovinu , te prepustiti Koncesiju Domu zdravlja.

Ordinacija koju je gradila 35 godina, koja je imala više od 2000 osiguranika sada je prepuštena zamjenama na par sati dnevno, program sa svim podacima o pacijentima Dom zdravlja nije produžio.

Kolegice rade u neljudskim uvjetima jer moraju raditi u dvije ili više ordinacija, a pacijenti su prisiljeni čekati satima. Zbog dosadašnje informatizacije nitko od pacijenata ne zna što uzima od terapije i tome slično.

Isti scenarij učinjen je odlaskom doktora Povha i doktorice Baštinac, s jedinom razlikom da nisu nikog zaposlili jer slobodnih liječnika već dugo nema, a pacijente su rasporedili po već ionako pretrpanim ordinacijama obiteljske medicine.

Koncesionari se pitaju hoće li to biti tako i kad sljedeći po redu koncesionar ode u mirovinu?

Ne zaslužujemo li bolje?

Nije li namjerno učinjena nepravda kolegici i njenim pacijentima?

Koncesionari Nove Gradiške

Komentari
Prethodni članakBrođanin i Novokapelčanin uhvaćeni zajedno u krađi
Sljedeći članakObilježen Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske / Foto