Želim s vama podijeliti svoje iskustvo održavanja webinara i koliko je to bilo vrlo pozitivno iskustvo za mene.

Webinar je vrlo učinkovit način komunikacije s vašom publikom, bez obzira na to jesu li oni u istoj zemlji ili na drugom kraju svijeta. Održavanje webinara omogućava vam da steknete nove klijente i publiku, dok istovremeno pružate vrijedne informacije i znanja.

Imajući dugogodišnje iskustvo rada u području računovodstva i financija, u svojoj praksi vidjela sam kako moje znanje može pomoći ljudima u njihovom poslovanju i unaprijediti njihove financijske rezultate. Radila sam s mnogim klijentima koji su bili u nezavidnoj situaciji, ali nakon što su primijenili moje savjete, ostvarili su veliki uspjeh i povećali svoj profit.

Pripremila sam online akademija može vam pomoći u razvoju vašeg poslovanja i postizanju većeg uspjeha. Pružam personaliziranu pomoć i koristim najnovije alate i metode u industriji, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje moguće usluge.

Svakome tko uplati moju online akademiju, garantiram da će primijeniti nove koncepte u svom poslovanju, a da će se rezultati vidjeti u financijskom smislu. Ovdje ne pričam o teoriji – svi primjeri koje sam iznijela su iz prakse, testirani i dokazani. Slijedeći moje savjete, vaš posao će rasti i razvijati se, a vi ćete ostvariti sve vaše poslovne ciljeve.

Jedna od najvećih prednosti webinara je što vam omogućava da dosegnete veliki broj ljudi u isto vrijeme. Bez obzira jeste li učitelj, trener, poduzetnik ili stručnjak u svom području, webinari vam omogućuju da dosegnete publiku diljem svijeta, bez potrebe da putujete na različita mjesta.

Osim toga, održavanje webinara omogućuje vam da zabilježite snimku vaše prezentacije i podijelite je s publikom nakon događaja.

Tako i vama poklanjam snimku webinara „Temelji stabilnog poslovanja, koja je  dostupana ovdje:
Snimka Webinara “Temelji stabilnog poslovanja” održanog 29.3.2023.
Passcode: 0&!@+W^2

Stoga vas pozivam da se pridružite online akademiji namijenjenoj za poduzetnike početnike pod nazivom „Temelji stabilnog poslovanja“ i iskoristite priliku za napredak i uspjeh u vašem poslovanju.

Ne propustite ovu priliku da svoje znanje i vještine dovedete na višu razinu. Sve što trebate učiniti je uplatiti moju radionicu i krenuti u ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.

Lista čekanja je otvorena, a prijave su moguće najkasnije do 15.4.2023., te svoje mjesto potvrđuješ uplatom.

Program će se odvijati online, preko Zoom platforme s grupnim sastancima jednom tjedno u razdoblju od dva mjeseca.

Nova grupa polaznika kreće s radom 15.4. po cijeni od 597€, a završava 15.6.2022.

Prijave su otvorene od danas OVDJE, pa do popunjena mjesta.

Računajte na uspjeh!

Mirela

Komentari
Prethodni članakDanas je Veliki petak; kršćanski spomendan Isusove muke i smrti
Sljedeći članakProljetne opasnosti koje vrebaju vaše ljubimce – kako se adekvatno zaštititi od buha i krpelja