– 11,30 Odaziv glasača – Od ukupno 12 569 upisanih birača, izašlo je do 11 sati i 30 minuta 1312 glasača odnosno 10,44% .

Na biračkim mjestima, koja će biti otvorena do 19 sati, svoje pravo glasa može iskoristiti oko 12.500 birača. O njihovim glasovima naime ovisi hoće li se ići u treći krug za izbor gradonačelnika.

NOVA GRADIŠKA – Jutros u sedam sati u Novoj Gradiški otvorena su birališta za drugi krug prijevremenih izbora na kojima Novogradišćani, između dva kandidata koja su ušla u drugi krug, biraju novog gradonačelnika.

Na biralištima, koja će biti otvorena do 19 sati, svoje pravo glasa može iskoristiti oko 12.500 birača. O njihovim glasovima naime ovisi hoće li se ići u treći krug. Naime, dogodi li se, eventualno, da oba kandidata dobiju jednak broj glasova, ići će se u treći krug.

Podaci o prvim privremenim i nepotpunim izbornim rezultatima, bit će dostupni na web stranici Državnog izbornog povjerenstva www.izbori.hr, a DIP će tijekom današjeg dana u dva navrata, u podne i u 17 sati, na svojim stranicama obavijestiti kakav je odaziv birača.

Komentari
Prethodni članak“Ujedinjeni u različitosti” – nastavak projekta Udruge gluhih i nagluhih / Foto
Sljedeći članakDo sada najbolja “Sarmijada i provijada” u Novoj Gradiški