Policijski službenici Odjela kriminalističke policije su proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, potvrdivši sumnju u kazneno djelo prijevare, piše u priopćenju za javnost brodsko-posavske policijske uprave.

Utvrdili su da je on, od lipnja do prosinca 2010. godine kao vozač teretnog vozila u više navrata lažno prikazivao kraće od stvarno korištene relacije autoceste, plaćajući pritom manje iznose. Na takav način je oštetio HAC za nekoliko tisuća kuna. U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv 31-godišnjaka dostavlja posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi.

 

Policijski službenici Interventne jedinice policije su sinoć (14. svibanj 2012. godine) oko 21.40 sati na naplatnim kućicama Lužani, utvrdili prometni prekršaj i potvrdili sumnju u kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. Isključili su iz prometa 54-godišnjeg vozača, kojeg su policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod uhitili i nad njim proveli kriminalističko istraživanje. Pritom su utvrdili da je 54-godišnjak upravljao osobnim automobilom iako mu je prethodno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od godinu dana. Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,87 promila. U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava, a uručen mu je i prekršajni nalog.

Autor: PU BP

Komentari
Prethodni članakOdržan Paraolimpijski školski dan u Novoj Gradiški
Sljedeći članakProjekt “New Start” Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška