Uz propisane kriterija koga mogu predložiti, predlagatelji uz prijavu trebaju dostaviti i životopis kandidata, te temeljito obrazloženje razloga zbog kojega nekoga kandidiraju za dobivanje nagrade.

Županija Brodsko-posavska na svojim je službenim Internet stranicama objavila Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu županijskih javnih priznanja u 2016. godini.

Riječ je o nagradi za Životno djelo – Zlatni grb Brodsko-posavske županije, te godišnjim nagradama – Plaketa Brodsko-posavske županije za pravne osobe i Kovanica od zlata za fizičke osobe, a koje županija dodjeljuje zaslužnima za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Brodsko-posavske županije,te za njeno promicanje u zemlji i svijetu.

Prijedlog za dodjelu priznanja mogu podnijeti uz predstavnike lokalne vlasti i sami građani, udruge građana, gospodarske tvrtke zatim vjerske zajednice te kulturne, šprtske i druge društvene institucije. Uz propisane kriterija koga mogu predložiti, predlagatelji uz prijavu trebaju dostaviti i životopis kanidadta te temeljito obrazloženje razloga zbog kojega nekoga kandidarju za dobivanje nagrade.

Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 30 dana od dana objave javnog poziva u Posavskoj Hrvatskoj, a sve detalje možete pročitati u prilogu teksta ili na stranici Brodsko-posavske županije.

TEKST JAVNOG POZIVA PROČITAJTE

OVDJE

 

Izvor: SB plus.

 

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiški DVD domaćin 19 ekipa / Foto
Sljedeći članakBuran tjedan iza nas: crnogorski državljanin vozio 198 km/h, u Malinu uhvaćen vozač s 2,39 promila