Sinoć je u Vatrogasnom domu predizborni skup održao novogradiški SDP. Članovi stranke, simpatizeri i prijatelji mogli su čuti ideje i planove što bi se moglo napraviti ako SDP pobijedi na ovim prijevremenim lokalnim izborima.

Na skupu su se mogle čuti poruke usmjerene prema svim članovima društva, ali najvažnije, u rad stranke uključili su se nestranački ljudi koji žele motivirati mlade za ostanak u gradu. Kandidat za gradonačelnika Vinko Grgić ponosan je na rad svojih članova. Istaknuo je kako je ova kampanja usmjerena prema svima koji imaju ideja, te da im se slobodno jave s prijedlozima. 

Podršku Vinku Grgiću i SDP-u došli su dati i bivši ministar zdravlja Rajko Ostojić i Predsjednik Gradske skupštine grada Zagreba, Davor Bernardić. Oba su istaknula kako Vinka Grgića poznaju dugi niz godina i da vjeruju kako će svoju poslovnu filozofiju moći primijeniti i u vođenju Grada Nova Gradiška. U tome će mu pomoći zamjenice Vesna Đapić i Mirela Glavaš, obje uspješne u onome što rade, društvenim djelatnostima i gospodarstvu. 

no images were found

Komentari
Prethodni članakPoraz odbojkašica Nove Gradiške
Sljedeći članakPredizborni završni skup Domoljubne koalicije / foto, video