Kako je izvijestila glasnogovornica Policijske uprave brodsko posavske Kata Nuić, poznati su detalji jučerašnje teške prometne nesreće. Kako ističe, jučer (18. veljače), oko 12.45 sati, u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja A. Hebrang, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena (dijete), a druga lakše (majka djeteta).

Policija je očevidom utvrdila da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26-godišnjakinju), koja je na sebi nosila tzv. „klokanicu“, u kojoj se nalazio dječak (r. 2018. g.). Pritom je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala zajedno sa djetetom na betonsku površinu. U prometnoj nesreći, dječak je teško ozlijeđen i nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je lakše ozlijeđena 26-godišnjakinja puštena kući.

Policijski službenici protiv 70-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Komentari