Općina Staro Petrovo Selo u sklopu projekta „Pružanje socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici“ (UP.02.2.2.06.0030) financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i članovima njihovih obitelji koji skrbe o njima.

Partneri na projektu su Opća bolnica Nova Gradiška, Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška, Udruga Matice hrvatskih umirovljenika Općine Staro Petrovo Selo i Udruga Gluhih i nagluhih Nova Gradiška.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI:

  • Osobe starije od 65 godina
  • Članovi obitelji koji skrbe o osobama starije životne dobi

KOJE SE USLUGE PRUŽAJU:

  • Usluga prijevoza i pratnje starijih od 65 godina od mjesta stanovanja do doktora, Ijekarne, institucija socijalne skrbi i društvenih aktivnosti
  • Pružanje podrške svim korisnicima kroz razne aktivnosti, savjetovanja, radionice i druženje s ciljem socijalnog uključivanja u društvenu zajednicu

NAČIN PRIJAVE:

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške prijave mogu podnijeti:

  • elektronskom poštom na: [email protected] ili [email protected]
  • telefonski na broj 035/387-033 ili 095/557-6714 radnim danom od 8:00 do 15:00 sati. Pozivamo gradane Općine Staro Petrovo Selo i okolice da prijave starije članove svojih obitelji, susjede, prijatelje, kao i sve ostale osobe s područja Općine kojima je potrebna potpora i podrška.

Usluga je u potpunosti besplatna za krajnje korisnike.

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Općine Staro Petrovo Selo

Komentari
Prethodni članakVrelo bablje ljeto u rujnu – čekaju nas iznadprosječne temperature
Sljedeći članakOdržana manifestacija „Dani grožđa cerničkog i novogradiškog kraja”