Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko-posavske, PU osječko – baranjske i PU požeško-slavonske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:  dana 28. kolovoza 2020. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:

  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:

  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga iz MUP-a mole kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominju kako je testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 17. kolovoza 2020. godine.
 Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Izvor: MUP

Komentari