Ako želiš postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisi bila, ovo je tvoja prilika. Postani dio tima Direkcije Miss Hrvatske, pruži nam mogućnost da učimo i usavršavamo jedni druge, da postanemo Miss obitelj i ponosno predstavimo našu zemlju pred očima cijelog svijeta. Prijavi se na izbor za Miss Hrvatske i kreni u svoju životnu avanturu!

„Djevojke ! Napunile ste 17 godina, volite IZAZOV i dobru ZABAVU. Prijavite se na ovogodišnje natjecanje za Miss Brodsko-posavske županije, a koje će se održati u Novoj Gradiški 16.07.2022.g., ljetna terasa caffe MAESTRO. Pobjednicu očekuje finalno natjecanje za Miss Hrvatske. Kontakt telefon za prijavu i informacije 099/675-6885. Prijave se primaju do 09. srpnja., Ne propustite priliku dobro se zabaviti i možda baš vi budete nova MISS. Prijave i informacije 099/675-6885, Vaša direkcija Miss Hrvatske „

Imaš stila, voliš scenu, kamere, želiš doživjeti kako izgleda kada su oko tebe profesionalni šminkeri, frizeri, dizajneri….PRIJAVI SE i postani nova Miss Brodsko – posavske županije 2022.

Komentari
Prethodni članakOdržano tradicionalno dječje vjenčanje u Ljupini
Sljedeći članakProvedba projekta “RU:TOPIA – Razvoj zajednice po mjeri mladih”