Policijska škola “Josip Jović” provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

Objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i 170 učenika/učenica u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ na stranici https://policijska-akademija.gov.hr/postani-policajac-policajka/4018

Dana 24. travnja 2024. godine (srijeda) u Novoj Gradiški, u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, Ljudevita Gaja 24 održat će se Dan otvorenih vrata prema sljedećem rasporedu:

-u vremenu od 9 do 14 sati policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske postavit će poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj koji je u tijeku, te zainteresirani kandidati imaju priliku isprobati i izvježbati poligon, te pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje tjelesne i motoričke sposobnosti.

-u vremenu od 12 do 13 sati pokazne vježbe Demo tima Policijske akademije, simulacije postupanja policijskih službenika kod kaznenog djela, pokazna vježba sa službenim psom i demonstracija pravilnog prelaženja poligona.

Osim navedenog, posjetitelji će imati priliku i razgledati opremu i tehniku koju policijski službenici koriste u svakodnevnom radu.

Budući da će poligon biti postavljen u dvorani škole, molimo zainteresirane da sa sobom ponesu sportsku odjeću i čistu obuću (tenisice).

Dođite, probajte poligon i povećajte svoju šansu za upis u Policijsku školu! Budi zakon! Postani policajac/policajka.

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Novi logo
Sljedeći članakKuglački klub „Maksim“ Staro Petrovo Selo osvojio 1. mjesto i ostvario plasman u 1. Ligu kuglanja za gluhe