Povodom blagdana Svih svetih danas su kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima na novogradiškom bojištu u Domovinskom ratu, te na Trgu dr. Franje Tuđmana, položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Vijence i svijeće u znak sjećanja i odavanja počasti hrvatskim braniteljima, ali i svima umrlima položili su predstavnici Brodsko posavske županije, Grada Nova Gradiška, Policije, braniteljskih udruga proisteklih iz domovinskog rata, civilnih udruga, te djelatnici gradskih ustanova i institucija.

Poruku sugrađanima uoči ovoga blagdana poručila je predsjednica Gradskog vijeća, Ljepša Rakas Vujčić.

-“Svake godine se okupimo ovdje odati počast svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljicama i braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Tim povodom položimo vijence i zapalimo svijeće. Ovo su dani kad svatko od nas koji smo nekoga izgubili se sjetimo svojih dragih koji nisu među nama, ali ujedno se trebamo zamisliti kako je život krhak i da trebamo misliti i na svoje zdravlje, ali i na svoje bližnje dok su živi te im više posvećivati pažnje, družiti se s njima i biti dobri jedni prema drugima, ne samo prema obitelji već i drugima.” – rekla je Ljepša Rakas Vujčić

Komentari