Javni isporučitelj vodnouslužnih djelatnosti za Općinu Rešetari Vodovod Zapadne Slavonije d.o.o., Nova Gradiška i Općina Rešetari potpisali su ugovor o izvođenju radova i ugradnji elektrostrojarske opreme na crpnim stanicama CS2 i CS3 u Rešetarima, u ulicama Vladimira Nazora i Kožarskoj ulici s tvrtkom Koming d.o.o., Koprivnica.

Vrijednost radova po javnoj nabavi iznosi 1.044.844,14 kn. Početak radova je 01. prosinca 2018. godine, a završetak 01. ožujka 2019. godine.

Ovaj ugovor nastavak je završenih radova puštanja u rad cjelokupne aglomeracije koja je nedavno završena, te će se omogućiti u potpunosti priključci za 200 domaćinstava dijela Rešetara i Bukovice.

Načelnik Zlatko Aga zahvalio je Hrvatskim vodama i Vodovodu Zapadne Slavonije d.o.o. na pomoći u realizaciji ovoga projekta, te je naglasio da je iznimno zadovoljan jer će ovaj veliki sustav i projekt odvodnje biti doveden do svog punog obima zbog velike važnosti za same stanovnike dijela općine koji će se uskoro moći priključiti na sustav odvodnje i koristiti komunalnu infrastrukturu, koja nije bila u punoj funkciji.

 

Komentari
Prethodni članakOdržan koncert Hrvatskog pjevačkog društva “Graničar” Gradu i Župi u čast
Sljedeći članakNovogradiška božićna priča: Upaljena prva adventska svijeća