Hrvatsko pjevačko društvo Graničar održalo je tradicionalni cjelovečernji svečani koncert ”Graničari svome Gradu i Župi na dar”. Kao i uvijek, pa tako i jučer, organizirali su koncert s bogatim repertoarom.

Pozdravnu riječ, svim gostima i prijateljima uputila je dopredsjednica Društva, Gordana Teslić, a potom je predsjednik društva, Ivan Koren, svima koji su doprinijeli radu Hrvatskog pjevačkog društva Graničar uručio zahvalnice.

U novogradiškom Domu kulture okupljenim poklonicima zborskog pjevanja dobrodošlicu je poželjela dr. Ljepša Rakas Vujčić,  predsjednica Gradskog vijeća, i čestitala Graničarima na dosadašnjem radu, te zahvalila na još jednom glazbenom doživljaju u povodu Dana grada i župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije.

Nizale su se sinoć duhovne, domoljubne, narodne  i popularne skladbe, posjetitelji su čak imali priliku poslušati i sevdalinku, a publika je, brojne glasove Hrvatskog pjevačkog društva Graničar nagrađivala velikim pljeskom. 

I ovaj koncert HPD “Graničar” je ostvario uz potporu Grada, Turističke zajednice, Pučkog otvorenog učilišta “Matija Antun Relković” te brojnih sponzora. Svima im se od srca zahvaljuju, kao i svim podupirućim članovima Društva, a posebno svima koji svojim dolaskom na koncerte podupiru rad Društva, koje je tijekom povijesti postalo “institucija” za naš Grad i kraj.

O ljepoti koju su Graničari podarili ovim koncertom vjerujemo da će se pričati u narednim danima, a Graničarima svakako želimo uspjeh u daljnjem radu. 

no images were found

 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakIskoristite dok ih još ima: Recept za palačinke od bundeve
Sljedeći članakPotpisani ugovori o nabavci i ugradnji crpnih stanica u Rešetarima