U vijećnici Općine Rešetari potpisan je Ugovor o isporuci robe za opremanje Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Rešetarima s tvrtkom Teding d.o.o. iz Zagreba.

Potpisivanju ugovora nazočili su u ime načelnika općine Zlatka Age predsjednica Općinskog vijeća Općine Rešetari Milka Perković i direktor tvrtke Teding d.o.o. iz Zagreba Jukić Jakob sa suradnicima.

Ugovorena vrijednost opreme je 852.652,13 kn. Opremanje je financirano EU sredstvima iz programa ruralnog razvoja podmjera 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljenih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. putem poziva kojeg je objavila Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Oprema se sastoji od unutarnje i vanjske opreme. Unutarnju opremu čini kompletno opremanje kuhinje, sobe za dnevni boravak djece, garderoba i sanitarija uz vrtić, sobe za odgajatelje, poslovnih ureda i pomoćnih prostorija zajedno s dvoranom. Vanjska oprema obuhvaća opremanje igrališta s ljuljačkama, pješčanikom, kućicom za djecu, klackalicama i sl.

Opremanje dječjeg vrtića izvršit će se nakon završetka radova izgradnje dječjeg vrtića.

 

Komentari
Prethodni članakU neizvjesnom meču poraz stolnotenisača “Strmca”
Sljedeći članakOpćina Cernik: Novi traktor za čišći i uređeniji okoliš