U povodu početka nove vrtićke godine načelnik Općine Staro Petrovo Selo Nikola Denis i predsjednik Općinskog vijeća Josip Kolodziej posjetili su Dječji vrtić „Vjeverica” i darivali tete i mališane, polaznike ove ustanove.

– Htjeli smo, na simboličan način pokazati odgojiteljicama u vrtiću koliko nam znači njihov rad i zahvaliti im na svoj brizi i pažnji koju poklanjaju našoj djeci. Naravno, željeli smo razveseliti i naše mališane s prigodnim poklonima i poželjeti im sretno i bezbrižno djetinjstvo i lijepe dane u vrtiću. Vjerujem da će mališanima i odgojiteljicama biti ugodno u novouređenim prostorima, a mi kao jedinica lokalne uprave i samouprave i dalje ćemo činiti maksimum kako bi unaprijedili kvalitetu življenja ne samo ovdje, nego i na području cijele općine – kaže načelnik Denis.

– Ovim putem želim zahvaliti načelniku Nikoli Denisu i predsjedniku Općinskog vijeća dr. Josipu Kolodzieju na iskazanoj pažnji. Drago mi je da naša djeca i tete mogu boraviti u ovom prekrasnom prostoru. Naravno, drago mi je da su i sva djeca uspjela dobiti svoje mjesto u vrtiću – dodala je ravnateljica Dječjeg vrtića Nova Gradiška Vera Trobić.

Podsjetimo, u povodu Dana općine Staro Petrovo Selo 29. lipnja svečano su otvorene prostorije novouređenog Dječjeg vrtića „Vjeverica”.

– Ovo je jedan od najvećih projekata u našoj općini, nadamo se da ćemo ga uskoro trebati proširivati jer će to značiti da smo uspjeli u demografskoj obnovi i zadržavanju stanovnika naše općine na ovim prostorima – istaknuo je tada načelnik Općine Staro Petrovo Selo Nikola Denis.

 

Komentari
Prethodni članakHPD „Graničar” ide dalje s novim dirigentom, dodijeljena i priznanja zaslužnim članovima
Sljedeći članakOkučani: Uhvaćen 20-godišnjak u protuzakonitom lovu