Odmah nakon što su učenici Gimnazije Nova Gradiška jutros krenuli u štrajk, radilo se na tome da se što prije postigne dogovor između ove obrazovne ustanove, osnivača, odnosno Brodsko-posavske županije, te Grada Nova Gradiška oko korištenja Društvenog doma za potrebe održavanja nastave tjelesnog odgoja. S tim u vezi održan je sastanak sve tri strane i postignut je dogovor. Donosimo u nastavku priopćenje za učenike.

“Drage učenice i učenici, obavještavamo vas da je na netom završenom sastanku sa zamjenicom Župana gospođom Dunjom Magaš, dipl.ing., gradonačelnikom Nove Gradiške gospodinom Željkom Bigovićem,ing. i pročelnikom Ureda za obrazovanje, sport i kulturu gospodinom Vladimirom Štefanekom, prof., s predstavnicima učenika postignut sljedeći dogovor:

– Gradonačelnik Nove Gradiške gospodin Željko Bigović dao je suglasnost na korištenje dvorane Društvenog doma za mjesec listopad 2014. godine bez naknade, a za ostatak školske godine će se postići najoptimalniji dogovor s Osnivačem.

Slijedom navedenog postignutog dogovora razlozi za NEDOLAZAK NA NASTAVU NE POSTOJE te vas obavještavam da će se nastava u popodnevnoj smjeni odvijati prema postojećem rasporedu”, piše u priopćenju učenicima ravnateljice prof. Nade Peleh-Serenčeš.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakIndustrijski park Nova Gradiška – izvanredna lokacija za ulaganje
Sljedeći članak“Žene u crvenom” – još jedna uspješnica na novogradiškim kazališnim daskama