Autor: Margareta Ljubičić

Oprostili smo se od trenera Tomislava Katića. Niti jedan veliki rezultat ne dolazi sam od sebe, treba se oko njega truditi, mučiti, svladavati vlastita ograničenja i postati bolji, tek tada se dobije pobjednički vijenac ,sreća ,radost i ushićenje. Velike pobjede dugo se pamte, a pobjednici postaju heroji za sjećanje i uzor. Svemu ovome je težio košarkaški majstor Tomislav Katić. Naša druženja uvijek su bila prožeta košarkaškim temama. Uvijek je
imao želju unaprijediti kako novogradišku tako i županijsku košarku. Nesebično aktivan u učenju novih generacija  košarkaša, naši dečki zauvijek će pamtiti sve poteze, šuteve i haklove koje ih je naučio. Bio je izuzetan čovjek, suradnik i savršen trener svoje struke. Jedan pjesnik jednom je rekao da ljudi umiru samo kada ih se zaboravi, vi se ne morate brinuti, vaši igrači, kolege, prijatelji, nikada Vas neće zaboraviti. Nadamo se da ćete naše utakmice gledati tamo negdje ”odozgo” i biti nam zvijezda vodilja i inspiracija u nekim novim pobjedama.

Tužni se od vas opraštaju: kapetan KK Strmac Dorijan LJubičić, predsjednik kluba Ivan Dobričić  i cijeli klub KK Strmac Nova Gradiška.

 

Komentari
Prethodni članak„Novoj Gradiški na dar” Željka Subića: Najveća donacija umjetnina u povijesti Nove Gradiške
Sljedeći članakStožer CZ BPŽ: Zabilježeno je 155 novih pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2