City Colosseum najavljuje četvrto ovogodišnje izdanje SUPER SHOPPING UTORKA uz odlične popuste na nove proljetne trendove koji Vas očekuju u prodavaonicama City Colosseuma. Ponuda u gotovo svim prodavaonicama City Colosseuma po posebnim cijenama Vas očekuje u mjesecu travnju 11.04.2017. kada najavljujemo četvrti ovogodišnji super shopping utorak.

Super shopping utorak 11.04.2017. od 09:00h od 21:00h osim samog shoppinga donosi pravu shopping avanturu. Ukoliko ste već ugledali novu suknju, majicu, proljetnu jaknu, traperice, cipele, tenisice ili baš onu torbu pravo je vrijeme za shopping jer proljećem stižu i novi trendovi. Super shopping utorak također nagrađuje najsretnije posjetitelje City Colosseuma shoppingom u odabranim prodavaonicama City Colosseuma.

Shopping novih proljetnih kolekcija, drugi utorak u mjesecu, najdraže odredište i vesela zabava očekuju Vas sljedećeg utorka u mjesecu travnju 11.04.2017. od 09:00h – 21:00h uz odlične popuste prodavaonica City Colosseuma:

BIPA: 15% popusta na cjelokupan asortiman.
BROADWAY. 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta.Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.
C&A: Odlične ponude sezonske kolekcije
CCC: 20% popusta na obuću i torbe.
CINESTAR: Movie meni Angry Birds po akcijskoj cijeni 29,90 kn. CineStar ulaznica 24kn do 19:00 sati. Ponuda uključuje 2D CineStar filmove.
DEICHMAN: 30% popusta na određeni asortiman dječjih artikla.
DM: 1+1 gratis na brojne označene artikle. 30% za proizvode Mustela u zamjenu za 15 ab bodova. 30% za proizvode Faks u zamjenu za 15 ab bodova.
ECO STEAM: AKCIJSKA CIJENA 60 kn. Unutarnje + vanjsko pranje vozila. PODZEMNA GARAŽA CITY COLOSSEUMA
EUROPA 92: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta.Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.
GALILEO: 30% popusta na novu kolekciju. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja.
H&M: Odlične ponude sezonske kolekcije.
HERVIS: Kupovina bez poreza 25%*. *Kupnja se smatra kao kupnja s 20% popusta. Popust se obračunava na blagajni i ne vrijedi na 1.cijenu, VIP cijenu te na Hervis poklon bonove. Popusti se ne zbrajaju.
KAVICA I…: Kava + Coca – Cola: 19 kn. Sladoled + Cedevita: 15 kn.
KIK: Ženske majice po 32,90kn.
LEGGIERO CAFFE BAR: Kava + prirodni sok (OPG Velis). 13kn AKCIJSKA cijena.
MANA MODA: 25% popusta na dječju i baby odjeću te igračke.
MANDIS PHARM: 15% popusta na Mivita Flexomax i Yasenka. 20% popusta na Dormirin.
MAGIC BABY: 15% popusta na sav asortiman izuzev brandova Mima i MacLaren.

MASS: 40% na drugi jeftiniji artikl* ILI platiš 2, dobiješ 3** na svu obuću i torbe! Kupac može birati između dvije akcije 40% na drugi artikl ili platiš dva dobiješ tri. Popusti i akcije se ne zbrajaju. *Pri kupnji dva artikla, 40% popusta priznajemo na drugi, jeftiniji artikl. **Pri kupnji tri artikla priznajemo popust u vrijednosti najjeftinijeg artikla.
MODA SHOP: Do 70% popusta na dio asortimana.
POSTELJINA.HR: Popusti na sve. Posteljina već od 79,92kn. Deke već od 41,97kn. Jastuci već od 39,95kn. Ručnici već od 4,98kn.
SMART ACCESSORIES: 20% popusta na određeni dio asortimana.
S.OLIVER: 10% popusta na novu kolekciju. Popusti se ne zbrajaju, popust se obračunava na blagajni.
SILVER TIME: 50% popusta na cjelokupan asortiman srebrnog nakita.
SHOOSTER: 10% popusta na cjelokupnu kolekciju.
SPORT VISION: 20% na asortiman koji je na punim cijenama. 10% na brandove Head, Victor, Mr.Lacy, Molten, Spalding, Ring Sport, Reusch, Kempa, Donic, Polar, Massif, Nakxus i Dilemon.
STRES: 50% popusta na odjeću.
TOM TAILOR: 20% popusta na žensku kolekciju.
TOP SHOP: Za svaku kupnju Delimano asortimana iznad 301 kune, odobravamo dodatnu uštedu od 50 kuna.
TWISTER: 20% popusta na mjesečne, polugodišnje i godišnje članske Twister iskaznice.
ZAKS: 50% na kolekciju srebra i čelika. 40% na kolekciju satova. 25% na kolekciju zlata, briljanata i novu kolekciju srebra. 40% na dio asortimana na briljantima.

Zaokružite na kalendaru svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu kao dan najpovoljnije kupovine u Vama najdražem City Colosseumu. Prodavaonice priređuju odlične popuste, a Vi pripremite slobodno vrijeme za shopping. Nikako ne propustite saznati koji su novi trendovi na vidiku i kako provesti najpovoljniji utorak u City Colosseumu. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod 11.04.2017. jer Vas očekuje najpovoljniji shopping utorak.
PRATITE NAS PUTEM:
Web: www.city-colosseum.hr
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE