Ugovor o radu na određeno vrijeme, u trajanju na deset mjeseci, bit će potpisan sa ukupno 54 odabrana kandidata. Evo tko su oni.

 Brodsko-posavska županija odabrala je kandidate koji će, u sklopu provođenja projekta “S osmijehom u školu 3”, djeci s teškoćama u razvoju pomagati u svladavanju školskih obveza. 

Na području cijele županije ovaj projekt provode u 18 osnovnih i tri srednje škole, u kojima će, Odlukom Brodsko-posavske županije, raditi 54 pomoćnika čija je zadaća djeci s teškoćama u razvoju pomagati pri uključivanju u razredni kolektiv, pružati im pomoć u svladavanju socijalno-psiholoških prepreka i nastavnih sadržaja kao i surađivati sa stručnom službom škole.

Ugovor o radu na određeno vrijeme, u trajanju na deset mjeseci, bit će potpisan sa ukupno 54 odabrana kandidata čija imena i prezimena, kao i škole u kojima će raditi, možete pronaći u prilogu teksta.

odluka

 

Komentari
Prethodni članakPOLICAJCI UHAPSILI DVOJICU SVOJIH KOLEGA ZBOG IZNUDE Na terasi kafića jedan od njih pretukao mladića od kojeg su htjeli izvući 1400 € i 2000 kn kamata
Sljedeći članakBrđani dobili novi asfalt / foto