Euforija je u gradu, Vatreni večeras pišu povijest, a nema onog ljubitelja nogometa, sporta, Hrvatske, ma sada više nema uopće onoga tko na bilo kakav način ne želi biti dio najvećeg nogometnog spektakla u Hrvata nakon 20 godina. 

Sada i tko zna opet kada Hrvatska nogometna reprezentacija bez ijedne izgubljene nogometne utakmice zaigrat će u polufinalu najvećeg nogometnog natjecanja na svijetu. Nakon Nigerije, Argentine, Islanda, Danske i domaćina Rusije, red je da Vatreni kako se sa srcem i dušom igra nogomet pokažu i Engleskoj. 

Koliko su puta Vatreni izjavili da im upravo taj zadnji vjetar u leđa daju navijači. Koliko su li suza radosnica zbog tog zajedničkog postignuća prolili i navijači i igrači. Pobjede koje ostvaruju naši reprezentativci ne bi ni njima, ni nama bile toliko slatke koliko su sada da nema organiziranih zajedničkih navijanja na gradskim trgovima, kafićima, livadama, društvenim domovima i drugim kako javnim, tako privatnim mjestima koja okupljaju što veći broj navijača. 

Tako i večeras u našem malom gradu, za koji također sada svatko zna, u brojnim kafićima, ali i na otvorenoj Ljetnoj pozornici  navijat će se da pobjedi Hrvatska. 

Najveći video zid za najglasnije navijače, obožavatelje navijanja na otvorenome priprema kao i protekle subote Grad Nova Gradiška u suradnji s ekipom Caffe bar-Night bara Carpe diem na popularnoj Ljetnoj pozornici. Za dobru atmosferu, navijačkim hitovima prije i poslije utakmice ponovno će se pobrinuti DJ RayJay, a spremne su i bogate zalihe osvježavajućih pića da grla ne bi ostala suha.

Laguna bar ostaje dosljedan sebi, svaki korak se iz utakmice u utakmicu jednako ponavlja kako ne bi urekli pobjednički niz. Tako i danas vjerne navijače Vatrenih u Laguni  očekuju 4 velika televizora, pivo po akcijskim cijenama, neizostavne roštiljke prije tekme i apsolutno najglasnije slavlje u slučaju zgoditaka. 

The Corner Pub za svoje navijače za koje se već do Rusije čulo spremili su grickalice kako se ne bi morali gristi nokti, pića za utažiti žeđ i proslaviti zgoditke, velike televizore i odličnu atmosferu. Inače zeleni pub, ovih dana sav je u kockicama, baš kao i navijači vatrenih koji se na ćošku okupljaju u najvećem broju. 

Caffe bar PUB u Gajevoj ulici također je pripremio odličan program za predstojeću odličnu utakmicu. Roštilj i bogata ponuda pića za sve navijače večeras će olakšati muke koje će prolaziti nestrpljivi navijači u iščekivanju ulaska Vatrenih u veliko finale. 

Izabrati najbolju lokaciju u gradu za večeras nije lako, ako poželite ostati kod kuće, savjet, nemojte, jer jednom se ovakva povijest piše, a sigurni smo da i Vi želite biti dio nje. 

 

Komentari
Prethodni članakLjetnu pozornicu “krase” neprimjereni grafiti/ Foto
Sljedeći članakU Cerniku održani sjednica Predsjedništva i druženje Hrvatske demokršćanske stranke