U HRVATSKOJ je od ponedjeljka na snazi zabrana napuštanja prebivališta.

Policijski službenici su jučer diljem zemlje na ulazima u gradove postavili punktove i počeli provoditi odluku i to tako što su na hladnoći i vjetru, a negdje i snijegu, provjeravali svako vozilo.

Utoliko je nevjerojatnije ono što je napravila policajka iz Zagreba.

“Moj posao i moje financije ne pitaju za virus”

Ona je iz Nove Gradiške, odakle je rodom, na Facebook stranici za dijeljenje prijevoza nudila ljudima prijevoz za Zagreb i obrnuto. I to čak i onima bez propusnice.

“To ne vrijedi za policiju”, napisala je nekome tko ju je u komentarima pitao što je s odlukom o propusnicama.

Kada ju je netko prozvao zbog kršenja pravila, napisala je: “Hvala na brizi, ali moj posao i moje financije ne pitaju puno za virus.”

Index je jutros o ovome upitao policiju, a oni su nam u popodnevnim satima odgovorili da je policajka udaljena iz službe zbog nedoličnog ponašanja.

Udaljena iz službe

Na društvenoj mreži je objavila tekstualni sadržaj u kojem je, koristeći činjenicu da se na policijske službenike ne odnosi zabrana napuštanja mjesta prebivališta i boravišta, nudila prijevoz drugim osobama zanemarujući odredbe odluke o zabrani koja je na snazi.

Rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke dvoje policijskih službenika udaljeno je iz službe jer su teško naštetili ugledu policije te postoji sumnja da su počinili težu povredu službene dužnosti opisanu u članku 96. stavku 1. točki 7.  Zakona o policiji.”

Izvor/Foto: Index.hr

Komentari
Prethodni članakTvrtka Clarum i dalje predano radi, a cijene svih proizvoda ostale su nepromijenjene!
Sljedeći članakMinistarstvo poljoprivrede otvara još jedan kanal komunikacije s poljoprivrednicima