Najmlađi i najslađi stanovnici Grada- prijatelja djece, polaznici dječjih vrtića i osnovnih škola, oni koji se petom godišnjem dobu najiskrenije raduju, preuzeli su jučer vlast u Novoj Gradiški. Velika pokladna povorka i ove je godine, tradicionalno, krenula iz gradske Osnovne škole “Mato Lovrak”, a potom se uputila Ulicom Maksimilijana Benkovića i Ulicom slavonskih graničara prema središnjem trgu gdje je se održao prigodni program.

Na popularnoj šahovnici uslijedio je veseli zabavni program u kojem su nastupila djeca dječjih vrtića, učenici gradskih osnovnih škola, mažoretkinje grada Nove Gradiške, Plesni studio Marine Mihelčić i sve vesele maškare koje su im pridružile.

Po dobrom starom običaju, malim maškarama agilne članice Društva “Naša djeca”, organizatora svečanosti, poslužile su krafne i topli čaj.

I ove godine  djeca su u veseloj pokladnoj povorci pokazala svu svoju kreativnost, smjelost u javnom nastupu, visok stupanj uvježbane koreografije, naravno, sve na ponos svojih roditelja, teta u vrtiću, učitelja, nastavnika.

Uz puno pjesme, plesa i dobrih vibracija, zaključen je najljepši dan pokladnog spektakla, a kako je sve izgledalo najbolje pokazuje fotogalerija u nastavku.

<

Komentari
Prethodni članakOvako se potiče kreativnost: Izložba likovnih radova Lorene Klarić
Sljedeći članakStiže nova kazališna predstava: Moderna Afrodita