Dva posljednja dana ( 31.prsinca i 1.siječnja ) na području Policijske uprave evidentirano ej ukupno 8 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija ponovno bila imovinska kaznena djela, kojih je zabilježeno čak 12.

Osim toga, na prometnicama su se dogodile samo dvije nesreće s materijalnom štetom, na sreću, bez ozlijeđenih osoba,Evidentirano je i sedam prekršaja protiv javnog reda i mira, četiri iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan iz Zakona o oružju.

U ponedjeljak, 31.prosinca policijski su službenici dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 16-godišnjakom i 13-godipnjakom sa novogradiškog područja potvrdili sumnju u kazneno djelo teške krađe.Oni su u noćnim satima u nedjelju, 30.prosinca provalili u prostorije knjižare u Novoj Gradiški, otuđivši nekoliko stotina kuna.

Osim toga, doček Nove Godine u oba grada županije, kako izvještava policija, prošao je u najboljem redu, bez gotovo ikakvih problema i potrebe za intervencijom.Nisu zabilježena ozljeđivanja osoba uporabom pirotehničkih sredstava, niti drugi događaji, kako stoji u izvješću, ” vrijedni posebne pažnje”.Građani su Novu Godinu dočekali dostojanstveno i bez izgreda.

Autor: Simonida Tarbuk
Komentari
Prethodni članakTragična nesreća – mladić iz Zapolja bacio se pod vlak
Sljedeći članak21. godina povijesti – GODIŠNJICA VRA ” ŠIRINCI 92″