Novogradiški malonogometaši ostvarili su i treću uzastopnu pobjedu na gostovanju u Ivankovu i to rezultatom 4:6, te s 9 bodova zasjeli na čelo tablice 2. hrvatske malonogometne lige (istok).

Utakmica u Ivankovu je počela vodećim golovima domaćina u istoj 11. minuti, bilo je 2:0. U 12. minuti Barišić smanjuje na 2:1, a u 14. minuti Divković izdjenačuje rezultat na 2:2. Vodeći gol za “NG-Unitas” postiže najmlađi igrač Luka Vlainić, a na 2:4 povećava Prpić u 20. minuti. Usprkos nadmoći domaćina u drugom dijelu utakmice Barišić u 32. minuti iz kontre postiže gol za 5:2. Do kraja su Novogradiščani utakmicu držali pod kontrolom uz 2 primljena, ali i jednim postignutim golom Divkovića, te ostvarili vrijednu gostujuću pobjedu od 4:6.  

Sastav MNK “NG-Unitas”: R. Aleksić, D. Čavalić, B. Jurišković, B. Bokan, I. Prpić, L. Vlainić, T. Barišić, G. Divković, D. Dokuzović, I. Borovac i B. Menegoni

Dosadašnje utakmice su pokazale da na drugoligaškom istoku ove godine nema izrazitog favorita (čak četiri ekipe imaju po 6 bodova), te da bi prvenstvo ove godine moglo biti vrlo neizsvjesno.

Sljedeća utakmica 4. kola između “NG-Unitasa” i “Male Mljekare” (Valpovo) igra se u ponedjeljak 04. studenog u 17 sati i 30 minuta u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. 

Autor: Milivoj Žakula/Nikola Knežević

Komentari