U vrijeme kada su kućni ljubimci članovi brojnih obitelji i briga za njih važan dio života brojnih kućanstava u Hrvatskoj, otvoriti Pet shop zasigurno nije pucanj u prazno. Novi Pet shop se nalazi na adresi Maksimilijana Benkovića 19 u Novoj Gradiški pristupačnoj lokaciji koja će olakšati snabdijevanje hranom i potrepštinama za kućne ljubimce.

U toplom interijeru dočekati će vas vlasnica Ines Knežević, uvijek spremna odgovoriti na svako pitanje, a za vaše četveronožne dlakave prijatelje uvijek ima poslastice pri ruci.  Vlasnica je veterinarska tehničarka Ines Knežević, velika ljubiteljica životinja koja dobro zna što je sve potrebno za dobru i kvalitetnu brigu kućnih ljubimca.

-” Odlučili smo se suprug i ja za ovaj pothvat jer volimo životinje, u tome smo kompletno, smatram da smo oboje dovoljno educirani da bi mogli kupcima pružiti sve potrebne informacije, otvoreni smo za sva pitanja o brizi životinja. Na početku je bilo teško, puno smo vremena, truda i financija uložili u ovaj Pet shop. Imali smo pomoć prijatelja kako bi što prije otvorili. Najduže je trajao dio s papirologijom,”- kaže nam Ines kroz razgovor.

U Pet shopu Šapice možete pronaći sve što je potrebno za sve vrste životinjica. Osim hrane za životinje, tamo možete pronaći i ribice, papige, tarantulu, kameleone, kuniće, zamorce, činčile, vjeverice..

-” Popunili smo asortiman traženim proizvodima. Naši kupci su pretežito ljubitelji kućnih ljubimaca, najčešće dolaze ljubitelji pasa i mačaka po hranu, loptice, robice, poslastice. Djeca dolaze poslije škole, gledaju kuniće, zamorce, hrčke. Vrate se s roditeljima kako bi se odlučili za životinju.”

-” Idem na dodatne edukacije, kako bi još poboljšala sebe i kako bi pružila kvalitetnu uslugu, koristim svaki trenutak da naučim nešto novo i usavršim se za dodatne stvari. Trgovački lanci su mi konkurencija, što se hrane tiče. Napominjem da oni imaju brendove od trgovačkog lanca pa su i cijene drugačije formirane, kod nas je raznolika i kvalitetnija ponuda. Svaka mušterija za svoj novac odlučuje gdje će kupiti i što će dati svom ljubimcu. Vlasnici vole kupovati ono što je najbolje za ljubimca. Oni koji kupuju u trgovačkim lancima kupovat će i dalje, za mene to nije problem. Svatko se odlučuje za ono što mu je potrebnije,” – kaže nam simpatična Ines i napominje kako su svi dobro došli u Shop Šapice.

Dio  ponude možete pogledati i na stranici

 

Komentari
Prethodni članakNG PLUS za nezaposlene: Naša korisnica Maja o verificiranoj edukaciji za WEB dizajnera
Sljedeći članakSTOŽER CZ BPŽ: Potvrđena su 64 nova pozitivna nalaza osoba zaraženih virusom SARS-CoV-2