U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG PLUS u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Kroz projekt provodimo četiri edukacije među kojima je i edukacija za računalnog operatera za oblikovanje internet stranica. 

U Pučkom otvorenom učilištu AMC Nova Gradiška šesteročlana ekipa sudjeluje na verificiranim edukacijama, koje će im, kako kažu koristiti u budućnosti, a među njima je i Maja Budimir.

 

– Za edukaciju sam saznala putem Facebook stranice Radija NG. Želja za priključivanjem je iz razloga da obnovim znanje iz informatike i naučim nešto novo. Konkretno za edukaciju web dizajnera sam se odlučila iz razloga što smatram da će mi to znanje pomoći pri zapošljavanju. Sve je zanimljivo jer učiš nešto novo, a problem je pomalo razumijevanje tog’ gradiva. Vjerujem da će mi ova edukacija pomoći jer informatika je danas potrebna u svim segmentima života i to znanje će itekako dobro doći. Na kraju, poruka za one koji se nisu priključili je da svakako probaju jer nemaju što izgubiti – rekla je Maja

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Komentari
Prethodni članakUređenje i asfaltiranje ceste u Rešetarima
Sljedeći članakPet Shop “Šapice”: Od tarantule do kaputića za pse