Kako nam javljaju iz Škole nogometa Rešetari, iza njih je odličan nastup njihovih selekcija na turniru u Pavlovcima:

– Limačići godište 2011 i mlađe odigrali su tri utakmice, dvije izgubljene i jedna pobjeda nisu bili dovoljno za prolaz u četvrtfinale.
Iako se nismo plasirali dalje moramo biti više nego zadovoljni sa prikazanom igrom naše najmlađe selekcije. Težimo igri i stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Vjerujemo da ćemo opet imati odličnu generaciju.

Nakon njih na red je došla selekcija mlađih pionira. Odlična igra u grupnoj fazi turnira i prolaz u četvrtfinale gdje nastavljamo sa odličnom igrom.
Pobjedom nad Kuzmicom osiguravamo si polufinale protiv ekipe iz Vidovaca. Odlična utakmica, prelijepi potezi sa obadvije strane. Nažalost umor je učinio svoje i gubimo koncentraciju. Iako smo poveli pred sam kraj primamo dva gola i gubimo finale.
Za treće mjesto igrali smo protiv odlične ekipe iz Lipika. Vidno iscrpljeni i umorni ipak je stanka od 2 mjeseca učinila svoje gubimo minimalnim rezultatom 1:0 i osvajamo 4.mjesto u kategoriji mlađih pionira.
Moramo svakako navesti da je u ekipi bilo 4. igrača 2008 godište kojima je trener ukazao povjerenje te kroz turnire pravi smjenu generacija.

Drugi dan turnira nastupala je selekcija limača 2009 i mlađe godište. U grupi igramo odlično sve tri utakmice i posve zasluženo ulazimo u četvrtfinale gdje snage odmjeravamo sa ekipom iz Pleternice.
Dolazimo do vodstva od 2:0, ali umor i vrućina čine svoje, ulazimo u sve veće probleme i na kraju dolazimo do lutrije penala. Ovoga puta mi smo bili s(p)retniji i osiguravamo polufinale gdje nas je čekala odlična ekipa iz Daruvara.
5.utakmica ,100 minuta nogometa na 30 stupnjeva.
Scenario isti kao i kod mlađih pionira. Ovoga puta ekipa iz Daruvara je bila bolja i posve zasluženo ulazi u finale, a mi u borbu za treće mjesto protiv domaćina turnira Mladosti.
Vidno iscrpljene obje ekipe ušle su u borbu za treće mjesto. Posljednje atome snage ostavili smo na terenu i posve zasluženo sa rezultatom 2:0 osvajamo 3.mjesto na 7.LJETNOM MLADOST KUP-u.

Na turniru je nastupilo preko 50 ekipa u dva dana naša škola nogometa je sa dvije selekcije ušla u samu završnicu turnira i osvojila medalje što nas čini iznimno ponosnima te čestitamo trenerima i klincima na ovom odličnom uspjehu.

Zahvalili bi se našim velikim sportskim prijateljima iz Pavlovaca na pozivu na njihov 7.LJETNI MLADOST KUP. Odlična organizacija, dva dana odličnoga nogometa. Veselimo se nastavku naše suradnje – ističe trener Milan Petrović.

 

Komentari