Jučer je Caffe bar Numero ugostio članove Udruge slijepih Nova Gradiška i njihove obitelji. Kako je jedan od vrijednih donatora Udruge, član Moto kluba Diablo, suvlasnik Numera, bila je ovo sjajna prilika za suradnju. Predsjednica Udruge slijepih Manuela Kumić zahvalila je novogradiškim motiristima što pomažu Udrugu, a posebno Marku Mokroviću koji je, kao pravi domaćin, dočekao svoje male goste.

Zbog svoje posebnosti djeca, članovi Udruge, nisu u mogućnosti provoditi svoje najljepše godine zabavljajući se na načine kao i njihovi vršnjaci, stoga su u Udruzi odlučili prirediti im pravi party. U dobrom raspoloženju svi okupljeni zabavljali su se uz domaće i strane glazbene hitove, a na raspolaganju su imali i razne ukrasne rekvizite.

U Udruzi slijepih trenutno provode nekoliko projekata, a planiraju i nove aktivnosti. Između ostalih, promotivni štand na predblagdanskom Adventskom sajmu. Udruga broji dvadeset i jednog redovnog korisnika, a kako marljivo rade tijekom cijele godine, predsjednica s ponosom ističe da već raspolažu potrebnim materijalom za predstavljanje Udruge na sajmu.

no images were found

Komentari
Prethodni članakIzložba radova Zajednice tehničke kulture grada Nove Gradiške
Sljedeći članak“Večer matematike” u gradskoj Osnovnoj školi “Mato Lovrak”