U petak će se po prvi puta održati dvije projekcije istog filma.

Ovaj puta je riječ o ovosezonskom rekorderu po zaradi na kino blagajnama, američkom hororu pod nazivom „Ono“. Film koji je nastao kao “remake”, poznate televizijske serije koja je plašila djecu i one veće devedesetih godina, nastala po predlošku literarne uspješnice Stephena Kinga, Na kino blagajnama diljem svijeta, film je do sada zaradio kao niti jedan drugi ove godine.

Nova Gradiška, zahvaljujući Pučkom otvorenom učilištu Matija Antun Relković, ima priliku nedugo nakon svjetske premijere pogledati ovaj film. Cijena ulaznice je 22,oo kune, a ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00-15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije filma. Prva projekcija je zakazana za 18,oo sati, dok nas druga očekuje s početkom u 21,oo sat

Domaći radio Nova Gradiška, u suradnji s POU M.A.Relković i ovaj puta dijeli najsretnijim slušateljima i čitateljima besplatne ulaznice! Sretno!

 

ONO

PETAK, 15. 9. U 18:00 i 21:00 SAT,

DOM KULTURE

 

IZVORNO IME: It

REDATELJ: Andrés Muschietti 

ŽANR: horor

ULOGE: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard

TRAJANJE FILMA: 135 minuta 

GODINA: 2017. 

Cijena ulaznice: 22 kune

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00-15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije filma.

SADRŽAJ FILMA:

Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derry, Maine, grupa djece će se suočiti sa svojim najvećim strahovima kada će se morati suočiti sa zločestim klaunom Pennywiseom, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

Komentari
Prethodni članakMORH zapošljava 64 osobe, nezaposleni eto prilika
Sljedeći članakPromocija Nove Gradiške na Međunarodnom sajmu u Celju