S dolaskom ljepšega vremena, krajnje je vrijeme bilo otvoriti žarište svih zbivanja u noćnim satima toplih mjeseci godine, nekadašnje dvorište zatvora, sada Ljetnu pozornicu. Okupljalište starog i mladog, grubljeg i nježnijeg spola, ljubitelja svih žanrova glazbe i uživatelja u pozitivnoj energiji. 

Ljetnu pozornicu u svoje ruke ponovno su dobili vlasnici i djelatnici Caffe bar-Night bar-a Carpe Diem, koji su se dokazali kao ekipa koja stvara odlične provode, a ove godine od njih se očekuje još i više. 

Otvorenje Ljetne pozornice zakazano je za subotu, 01.06.2019. Omiljeno mjesto za izlaske u proljetnim i ljetnim mjesecima, Carpe Diem team podići će prvim danom na sasvim novu razinu.

Za vikend donose vam nešto potpuno novo na našim prostorima – plesni stand up!

“Prava Istina O Disko Plesu” je prvi plesni Stand-Up u regiji.

To je pravi spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Ovaj plesno-zabavni show traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. U predstavi je ukupno preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika. Eminentni plesač Tomislav Tržan (dugogodišnji plesač Ivane Banfić) objašnjava kako su nastali pokreti u disko plesu i u 80-tim godinama, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a.

Ovo je unikatni animacijsko-zabavni sadržaj, pogodan za sve prostore i prilike vezane uz zabavu: klubove, evente, casina, hotele, show-programe, festivale, priredbe i slično. Svaka njihova izvedba popraćena je profesionalnom kostimografijom, scenografijom i tehnikom tzv. ključ u ruke paket.

Ljetna će svakoga vikenda pripremati nešto novo, drugačije, energičnije i zabavnije. Ljetna će i ove godine nuditi za svakoga po nešto, a možete doći već sljedećeg vikenda – zabaviti se, nasmijati, plesati i pjevati uz disco hitove 80-ih godina!

Komentari