U organizaciji „Extreme kluba Malino Oriovac” u subotu, 12. i nedjelju, 13. listopada održat će se jedan od najvećih sportskih događaja u našoj, Brodsko posavskoj županiji.

Riječ je o Otvorenom Prvenstvu Hrvatske u Quadcrossu i Supercrossu na kojem će, uz domaće natjecatelje nastupiti i predstavnici Slovenije, Mađarske, Austrije.

– Prošle smo godine imali i vozača iz dalekog Izraela, a vjerujemo da će i ove godine biti nezaboravno. Sport je to pun adrenalina i užitak za gledatelje, posljednja utrka u našem okruženju za sezonu 2019. godinu. Naši vozači, članovi „Extreme kluba Malino – Oriovac” natječu se za prvaka države. Prekrasan je ovo sportski doživljaj za sve ljubitelje adrenalina, stoga pozivamo sve koji mogu da nas posjete. U subotu, 12. listopada u večernjim satima posjetitelji se mogu družiti s vozačima, uz glazbeni program i spektakularan vatromet. Ulaz je besplatan.

Otvoreno Prvenstvo Hrvatske u Quadcrossu i Supercrossu održat će se u nedjelju, 13. listopada od 10,00 sati uz cjelodnevni program i bogatu gastronomsku ponudu. Proglašenje najboljih očekuje se od 17,30 – ističu organizatori.

Komentari
Prethodni članakU petak počinje gradnja novog mosta na Savi kod Gradiške
Sljedeći članakDječje gradsko vijeće: Ovoga puta u fokusu Domčeva, klizalište, aparati za slatkiše, ali i neizostavni Aquapark…