Retro je in! Dokazat će nam to ekipa iz Palladium club jer se ovoga petka ponovno vraća RETROSPEKTIVA PARTY s najboljom plesnom house glazbom 2000-ih. 

U Palladium clubu zaista je moguće čuti glazbu raznih žanrova, generacija i stilova. Dokazuje to njihov trud i rad i razmišljanje o svima, a na taj način osiguravaju svoje mjesto najpoznatije party lokacije u gradu, bez obzira koliko godina imali ili kakvu glazbu preferirate. 

No, ovoga petka odlučili su aktivirati vremenski stroj i vratiti vas u najbolja dance vremena. Neće vam vratiti godine i lude odjevne kombinacije kakve ste nosili možda posljednji puta kada ste bili u Palladiumu, u tome vas moramo razočarati, ali vratit će vas u dobre house taktove i rasplesati vas – u to smo sigurni. 

Ekipa koja će to sve predvoditi iza mix pulta su stari znalci i “radni kolege” koji će se i sami vratiti u prošlost i prisjetiti kako su to prije radili i koliko su onda imali manje bolova i godina na leđima. 

Prvi od njih je jedan od najboljih bosanskohercegovačkih DJ-a Fedja Knajdl, a poznat je i na našem području svima koji su u prošlosti izlazili u naše novogradiške clubove i slušali house glazbu. 

Uz DJ Fedju Knajdl stajat će naš DJ Sasha, koji se prije nekoliko mjeseci nakon 13 godina vratio za mix pult i to upravo u Palladium club samo zbog Retrospektiva party-a. I evo ih opet, kako bi se reklo, ponovno na istom mjestu!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, navratite ovog petka u Palladium club s ekipom, poslušajte neke od najpoznatijih starih house dance glazbe, podržite dečke iza mix pulta i dobro se zabavite! 

Ulaz je besplatan tako da, premišljanja nema! 

Komentari
Prethodni članakU novogradiškom Domu kulture predstavljena knjiga novinara i voditelja Aleksandra Stankovića “Depra”
Sljedeći članakI ove godine Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb “Sveti Rafael” okupila stručnjake iz slavonskih županija