Ovog petka, 8. ožujka, Palladium club ponovno otvara svoja vrata. 

Kako doznajemo iz agencije Media IN koja stoji iza PR priče o otvorenju kluba Palladium, ovo će biti povratak kojega svi željno iščekujemo. 

Na otvorenju vas očekuju brojna skrivena iznenađenja, dok će za atmosferu na plesnom podiju biti zadužen poznati zagrebački DJ. Diskoteka Paladium vraća se pod osvježenim imenom i sada je Palladium clubViše od 10 godina Palladium je bio zatvoren, no uspomene koje su u njemu doživjele generacije i glas o mjestu za izlaske nikada nije potpuno utihnuo. 

U odnosu na prethodni, interijer je doživio promjene za koje se nadamo da će vam se svidjeti.

Petkom i subotom u Palladium clubu bit će organizirane tematske glazbene večeri, uključujući live koncerte, nastupe DJ-eva i atraktivnih performera.

Prvi live koncert zakazan je već za 16. ožujka, kada u Palladium club dolazi legendarna Crvena jabuka, a ulaznice od simboličnih 15€ već su dostupne online u sustavu Eventima i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima

Vodstvo Palladium cluba nam je obećalo da je ovo samo početak, a iz njihove priče saznajemo da su već najavljeni i ugovoreni koncerti poznatih glazbenih zvijezda regije i atraktivni programi. 

Iz svega što smo saznali, Palladium se vraća u velikom stilu i planovima obećaje nezaboravne noći za sve ljubitelje klubske scene našeg grada! 

Pripremite se za otvorenje i sve ono što vas čeka, a Palladiumu želimo puno uspjeha u radu i neka zasja ponovno u svjetlu kakvo i zaslužuje!

Sve informacije o Palladium clubu možete saznati na: Facebook, Instagramu, Whatsapp-u, Viberu i uskoro Tik Toku

      

Komentari
Prethodni članakU organizaciji novogradiškog Ogranka Matice hrvatske održan susret “Stihom i prozom pjesnika i prozaika Ivana Slišurića”
Sljedeći članakOdržana sjednica Gospodarsko socijalnog vijeća: Evo zaključaka