I DRVO JE BILO SRETNO
SUBOTA, 16. 10. U 11:00 SATI
DOM KULTURE
S velikim veseljem najavljujmo sjajnu dječju predstavu naziva I DRVO JE BILO SRETNO Teatra Exit u kojoj će jednako uživati i djeca i odrasli!
Ulaz je besplatan!
Režija: Rene Medvešek
Glazbu skladao: Krešimir Seletković
Izvođači – glazbenici/glumci: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić, Damir Horvat
Scenski pokret: Jasna Čižmek Tarbuk/ Kostimografija: Martina Karla Franić/Lutke:Tihana Mikša Perković/Svjetlo: Tomislav Baotić
NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

Komentari
Prethodni članakDva nova natječaja za male i mlade poljoprivrednike
Sljedeći članakOpćina Tirol darovala kamion vatrogascima Rešetara