Danas je s malim zakašnjenjem otvoreno željno iščekivano klizalište u našem Gradu. U predblagdansko vrijeme trenutke do najljepšeg kršćanskog blagdana, Božića, novogradiški mališani moći će provoditi upravo na klizalištu kojim se ne mogu pohvaliti mnogi drugi gradovi u Hrvatskoj.

Klizalište je smješteno na Cjetnom trgu na kojem se nalaze i štandovi brojnih novogradiških OPG izlagača, obrta i trgovaca tako da je ponuda zaista bogata. Ovogodišnji program otvorenja upotpunili su članovi Gradske glazbe i neizostavne Mažoretkinje, a izravni prijenos, za sve oni koji nisu bili u mogućnost nazočiti ovom događaju, donio je upravo Radio Nova Gradiška. Sve pohvale za pripreme idu tvrtki Eko Kong, Gradu Nova Gradiška i Turističkoj zajednici Grada koji su zajednički primili pohvale građana i djece na samom otvorenju. Medijski pokrovitelj ovog događaja bio je Radio Nova Gradiška čiji je radio DJ Bernard Kumić vodio otvorenje.
Povodom Dana grada i obljetnice Župe Bezrješnog začeća Blažene Djevice Marije organizirani su brojni sadržaji koji će se nastaviti tijekom mjeseca prosinca u sklopu “Adventa u našem Gradu 2015.” Organizaciju za ovogodišnji Advent, kao i uvijek, potpisuje Turistička zajednica Grada ne čelu s direktoricom Dinkom Metijević.

no images were found

Komentari
Prethodni članak13. izložba Zajednice tehničke kulture Grada / Foto
Sljedeći članakNajljepši ples u našem Gradu / Foto