Premiership Fantasy lige koja je zaludjela milijune igrača diljem i predstavlja najpopularniju fantasy ligu na svijetu dobila je i svoju novogradišku ‘podružnicu’.

Naime, grupa entuzijasta i strastvenih igrača Fantasy lige otvorila je ligu za sve zainteresirane Novogradiščane u kojoj će se tražiti fantasy prvak našeg grada.

Za one koji su slabije upoznati s cijelom pričom, riječ je o zabavnoj igri u kojoj igrači dobivaju budžet unutar kojega moraju sastaviti vlastitu momčad koja će se sastojati od pravih igrača iz klubova, u ovom slučaju Premiershipa.

Potom se na utakmicama boduje učinak igrača s obzirom na golove, asistencije i ostale statističke pokazatelje, a igrači se mogu međusobno natjecati u privatnim ili javnim ligama u kojima se na kraju sezone proglasi pobjednik. U ovom slučaju, to je novootvorena novogradiška liga.

Svaki igrač ima na raspolaganju virtualnih 100 milijuna funti koje može potrošiti na 15 igrača među kojima su dva golmana, pet obrambenih, pet veznih i tri napadača. Poanta je u tome da morate pažljivo rasporediti budžet na sve linije jer morate imati 15 igrača, a ako potrošite silne milijune na sve velike zvijezde, nećete imati dovoljno sredstava da do kraja popunite momčad.
Igračima se, ovisno o formi i učinku, mijenja cijena kroz sezonu. Prije svakog kola možete napraviti jedan besplatni transfer, a svaki sljedeći transfer će vas stajati gubitka četiri boda.
Najboljim menadžerima fantasy lige dijele se nagrade na tjednoj i mjesečnoj bazi, dok ukupni pobjednici na kraju sezone dobiju vrijedne nagrade, među kojima su VIP putovanja na utakmice sljedeće sezone, dresovi klubova, igraće konzole i slično.

Premiership Fantasy ligu danas na svijetu igra preko 10 milijuna ljudi, dok se broj igrača u Hrvatskoj penje na više od 70 tisuća.

Kod za ulazak u FPL Nova Gradiška ligu je s3tkmd , a na vama je da pokažete svoju ‘menadžersku’ vještinu i složite idealnu momčad koja će se na kraju sezone pokazati pobjedničkom.

Dodatne informacije na facebook stranici FPL Nova Gradiška .

Komentari
Prethodni članakStigla nova pravila u prometu, evo što se sve mijenja
Sljedeći članakOPG Pavlović: Novac iz EU fondova zadržava mlade poljoprivrednike u Slavoniji