U sklopu obilježavanja manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto 2019. predstavljen je i otvoren novi ured Turističke zajednice Grada Nova Gradiška. 

Ured je svečano otvorio novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić, dok je mlada novogradiščanka Barbara Dautović uz pratnju  Gradske glazbe uveličala ovaj događaj. 

– ” Prvo mjesto kada gost dođe u Novu Gradišku je Turistički informativni centar. Samim ulaskom u ovaj prostor, gostu će biti ispričan jedan dio priče o našem gradu. Mi smo najmlađi i najljepši grad u Hrvatskoj. Krenuli smo s novim logotipom, koji je osmislio grafički dizajner Mario Brnjec, radi se o PIN-u koji vodi na naše odredište i šarenilo doživljaja koji dočaravaju Novu Gradišku. Gastronomiju, prirodne ljepote, dobro domaćinstvo, takve doživljaje gosti mogu osjetiti samo u Novoj Gradiški.” – izjavila je Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.  

– ” Grad Nova Gradiška radi na ponudi kontinentalnog turizma, uređenju, novim sadržajima koje privlače turiste. Danas je veliki dan za Novu Gradišku, 24. Glazbeno ljeto je simbioza obrtnika i poduzetnika, organizatora, svih volontera. Nadam se da će biti onako kako smo zamislili. Za razliku od prošlih manifestacija, maknuli smo naplatu ulaza, dižemo ga na zavidnu razinu iz godine u godinu. Okupili smo mnoge ljude koji su dobronamjerno došli ovdje i pomogli u pripremi. Prostor Turističke zajednice smo uredili u prekrasnu dvoranu i za Info centar za Slavoniju i Baranju, kao i dvoranu za promocije knjiga, glazbene događaje i svečanosti.” – naglasio je gradonačelnik Vinko Grgić.