Agencija za odgoj i obrazovanje 20. godinu za redom dodijelila je nagradu Oskar znanja najboljim hrvatskim učenicima za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Najboljim učenicima generacije, pobjednicima državnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu i osvajačima medalja na međunarodnim natjecanjima i olimpijadama dodijeljena je prestižna nagrada Oskar znanja. Najveće je to priznanje u obrazovanju za iznimne uspjehe i rezultate koju je dobilo čak 480 učenika iz osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske. Svečanu 20. dodjelu organizirala je Agencija za odgoj i obrazovanje uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih i Hrvatske zajednice županija. Uz novogradiške gimnazijalce, Oskar znanja primili su i učenici Glazbenog odjela koji djeluje pri Osnovnoj školi “Mato Lovrak” u Novoj Gradiški.

Za osvojeno prvo mjesto na 62. državnom Natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u kategoriji – Komorni sastavi: članice Ansambla flauta Petra Lozinjak, Marta Pernar, Natali Posavčević, Ema Pranjić i Klara Slišurić i njihova mentorica, nastavnica Daliborka Krešić primili su ovu prestižnu nagradu.

Čestitamo!

 

Komentari
Prethodni članakU Rešetarima održan susret ređenika zaređenih 1990. godine, među kojima su i trojica biskupa
Sljedeći članak“Antarktičke priče” Novogradiščanina Karla Abramovića: Putovanja nas obogaćuju, inspiriraju i mijenjaju